I ett samarbete mellan utvecklingsprojektet Vässa skolan och Bromangymnasiet har elever som går medieinriktningen på samhällsprogrammet fått delta i en symboltävling. Tävlingen handlade om att designa en symbol för projektet och resulterade i 27 kreativa bidrag. Tilde Elverstig kammade hem första priset och får sin symbol publicerad i all kommunikation kring projektet.

I början av februari arrangerades en tävling för elever på Bromangymnasiet att ta fram en symbol för utvecklingsprojektet Vässa skolan. En symbol som kunde kommuniceras i samband med projektet i alla kommunikationskanaler. Eleverna fick en del bakgrund och vision för projektet innan de började designa symbolerna i tävlingen.

Eleverna som deltog i tävlingen kommer från klasserna SA15M och SA15 Media och bidrog med 27 spännande symboler. Projektets styrgrupp fick sedan besluta om en enväldig vinnare bland de 27 bidragen och under en presentation för klasserna i slutet på mars presenterades Tilde Elverstig som vinnare i symboltävlingen. Symbolen används redan i kommunikativa sammanhang och kommer fortsätta användas genomgående under projekttiden som löper fram till 2019.

Foto: Tilde Elverstig tillsammans med Fiber Optic Valleys/RISE  projektledare för kommunikation- och marknadsföring Sofia Pettersson i samband med prisutdelningen.

Den vinnande logotypen som gjordes av Tilde Elverstig.

Den slutgiltiga logotypen (mindre modifikationer) som kommer kommuniceras under projekttiden.